Satsang Schedule

      Day 1 - Friday, May 25th 2018 — 6:00 PM to 8:00 PM : Satsang                                                                Option to meet and greet each other before or after the Satsang
      Day 2 - Saturday, May 26th 2018 and Day 3 - Sunday, May 27th 2018
                        To be in 
Silence from 6:00 AM to 7:30 PM 
6:00 AM 6:30 AM Enjoy the presence of Baba & Babuji
6:30 AM 8:00 AM Walk in Silence (1.5 hours)
8:00 AM 9:00 AM Breakfast (1 hour in silence)
9:00 AM 10:00 AM Guruji’s Satsang (1hour)
10:00 AM 11:00 AM Walking Meditation (1 hour)
11:00 AM 12:00 PM Listening to Namam (1 hour)
12:00 PM 1:00 PM Lunch (1 hour in silence)
1:00 PM 3:00 PM Free Time in Silence (2 hours)
3:00 PM 4:00 PM Listening/Singing Namam (along with the tape) (1 hour)
4:00 PM 4:30 PM Meditation (30 mins)
4:30 PM 5:00 PM Tea and Snacks (30 mins)
5:00 PM 6:00 PM Listening to Namam (1 hour)
6:00 PM 7:00 PM Audio-Video Presentations (1 hour)
7:00 PM 7:30 PM Meditation (30 mins) (Silence Ends)
7:30 PM 8:00 PM Arati
8:00 PM
 Day 3  
9:00 PM
9:00 PM
     
10:00 PM
Dinner
After Retreat
Kids Programs (only on Day 3)
      Day 4 - Monday, May 28th 2018

8:00 AM9:00 AMBreakfast
9:00 AM10:00 AMKids Programs
10:00 AM11:00 AMExperience Sharing
11:00 AM12:00 PMSai Quiz
12:00 PM12:30 PMListening/Singing Namam (along with the tape) (30 mins)
12:30 PM1:00 PMGurujis Darshan followed by Arati
1:00 PM2:00 PMLunch
2:00 PM6:00 PMActivities include Reflections, Kids Presentations, Satsang Extracts, Listening Namam, etc.